Coaching to become who you are

Ben je klaar voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Klaar om jouw personal power (krachtig en zacht tegelijk) in te zetten in alle facetten van je leven?

Hieronder vind je het aanbod.

 

Kort samengevat, wil je:

 

Heb je specifieke vragen of kom je er niet uit wat voor jou de beste keuze is, stuur me dan een e-mail.

Power to Blossom - Clarity Call

GRATIS Clarity Call

Ontdek welke stappen jou helpen zelf de regie te nemen

Ontdek in een gratis Clarity Call hoe jij kunt leren om de regie over je leven te nemen, zodat je gaat leven vanuit je innerlijke kracht. Op weg naar vrijheid, rust in je hoofd en genieten van een leven dat bij jou past.

 

Wil je leven in plaats van je geleefd te voelen? Wil je stoppen met pleasen en anderen belangrijker te vinden dan jezelf? Leren om te leven (zakelijk en privé) vanuit innerlijke kracht en innerlijke wijsheid? Of ben je benieuwd op welke manier werken met mij je verder zou kunnen helpen?

Blossom in Spain Retreat, kom tot bloei in Spanje

Van geleefd worden naar grip op je leven

Neem zelf de regie over je leven

Wil jij meer uit je leven halen? Leren hoe je vanuit verlangen en innerlijk vertrouwen kunt leven? De patronen en overtuigingen die je belemmeren aanpakken?

 

Ga dan mee naar Spanje voor een life-changing Retreat op een fantastische locatie. Ik leer je om voor jezelf te kiezen en je eigen grenzen aan te geven – zonder egoïstisch te zijn. Leven vanuit je innerlijke kracht en wijsheid. 

 

Om reviews van eerdere deelnemers te bekijken en alle info te lezen kijk je hier: www.BlossominSpain.nl. Je kunt er ook gratis een uitgebreid informatiepakket aanvragen.

Power to Blossom - Blossom in Spain Retreat
Power to Blossom - individuele coaching

personal coaching (1 op 1)

Leef vanuit je innerlijke kracht en wijsheid!

Ben je er klaar voor om zelf de regie over je leven te nemen? Je belemmerende patronen en overtuigingen aanpakken en vanuit vertrouwen keuzes maken die bij jou passen?

 

In een individueel coachingsprogramma (persoonlijk in Spanje of online via FaceTime of Skype) werken we aan jouw specifieke situatie. Ik houd je een spiegel voor, daag je uit en denk met je mee. Volledig op maat, voor jou.

 

Weten of we een goede match zijn? Kijk op de coachings-pagina en laten we vrijblijvend kennismaken. Als je hier je gegevens achterlaat, neem ik contact met je op.