Coaching to become who you are

Ben je klaar voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Klaar om jouw personal power (krachtig en zacht tegelijk) in te zetten in alle facetten van je leven?

Hieronder vind je het aanbod.

 

Kort samengevat, wil je:

 

Heb je specifieke vragen of kom je er niet uit wat voor jou de beste keuze is, stuur me dan een e-mail.

Mariska van der Meulen - gratis powertalk

GRATIS PowerTalk

Ontdek jouw stappen naar floreren en kiezen voor jezelf

Tijdens de GRATIS PowerTalk geef ik je gouden tips waarmee je gaat floreren in je werk en je privé-leven.

Wil je gelukkiger en succesvoller zijn dan je op dit moment bent? Voluit leven vanuit vertrouwen in jezelf, alles uit jezelf halen wat erin zit? Wil je ontdekken wat jouw bottlenecks zijn, op weg naar meer zelfvertrouwen en succes? Maar vooral weten wat je eraan kunt doen? Meld je dan aan!

Blossom in Spain Retreat, reset jezelf in Spanje

Van geleefd worden naar grip op je leven

Wil je meer uit je leven halen? Leren hoe je vanuit verlangen en innerlijk vertrouwen kunt leven en de patronen en overtuigingen die je belemmeren aanpakken? Ga dan mee naar Spanje in het voor- of najaar. Tijdens deze life-changing week op een fantastische locatie werk je samen met een kleine groep mooie vrouwen aan jezelf. Zonder afleiding, tijd voor jou en je ontwikkeling! Daardoor gaat je ontwikkeling razendsnel en blijvend.

 

Bewaak je grenzen, maak je eigen keuzes en zet de stappen die jij wilt zetten. Ga stralen en geniet van je leven, zowel privé als zakelijk.

Blossom in Spain Retreat - Power2Blossom
Mariska van der Meulen - individuele coaching

1 op 1 coaching

Laat jezelf zien, krachtig van binnen en naar buiten!

Ben je er klaar voor om de regie over je leven te nemen? Je belemmerende patronen en overtuigingen aan te pakken en je te laten zien zoals je echt bent? De beste versie van jezelf! In een individueel programma werken we aan jouw specifieke situatie. Ik houd je een spiegel voor, daag je uit en denk met je mee.

 

Bewaak je grenzen, maak je eigen keuzes en zet de stappen die jij wilt zetten. Leef je verlangens!

Gratis Inspiratieboek

Inspiratieboek Terugkijken en verlangen - Power2Blossom
Klaar om je verlangens te ontdekken en waar te maken?Download dan nu gratis het Inspiratieboek waarmee je stap voor stap bewust terugblikt en je focus voor de komende periode bepaalt.
close-link
Klik hier